Család

Együtt ivott anya és lánya, együtt verték meg utána a pultosnőt is

Közmunkával megúszhatja az a kecskeméti anya-lánya páros, akik megverték egy presszó pultosnőjét és annak testvérét, mert sokallták a számla végösszegét.

Másfél éve már annak, hogy egy 43 éves kecskeméti nő és 22 éves lánya balhéba keveredett az egyik helyi presszóban. A két nő egész délutánt az italmérésben töltötte, majd este hét óra körül kérték a számlát, amit a pultosnő ki is állított, ám az azon szereplő összeget a két nő soknak találta, ezt szóvá is tették.

Szó szót követett, majd jött a tettlegesség: az anya ököllel arcon ütötte a pultosnőt, erre bekapcsolódott a lánya is, és együtt ütötték-rúgták a vendéglátóst, akinek testvére sietett a védelmére. Pechére, mert a két garázda nő őt is elagyabugyálta.

Anya-lánya páros – képünk illusztráció – forrás: pixabay

Csak a nyomaték kedvéért távozáskor a lány még a bejárati ajtó üvegét is berúgta, illetve a raktár ajtaját is megrongálta, 24 ezer forintos kárt okozva ezzel.

Az ügyészségi tájékoztatóból kiderül, hogy a bántalmazásban a pultosnő nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, emiatt kérte a vádlottak megbüntetését. A pultos testvére szintén könnyebben sérült, de ő nem terjesztett elő magánindítványt a bántalmazóival szemben.

Anya és lánya szabadlábon várják a Kecskeméti Járásbíróság döntését, az ügyészség a garázdaság vétségén kívül könnyű testi sértés vétségével is vádolja őket, és velük szemben közérdekű munka kiszabását indítványozta. 

Hogy a számlát végül kifizették-e, arról nem tesz említést a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top