Család

Két perc alatt megszült ez a nő

Szupergyorsan hozta világra gyermekét. Állítja, emiatt nem is érzett semmi fájdalmat.

A Wythenshawe-ben élő, 25 éves Nicole Jamiesoné a világ egyik leggyorsabb szülése. A fiatal nőnek mindössze 9 percig tartott a szülése (azaz összesen ennyi idő telt el a magzatvíz elfolyásától a kisbaba világra jöveteléig), és csak 2 perc kellett neki arra, hogy kinyomja a babát. S mindez odahaza, a fürdőszobában történt.

 Nicole egyáltalán nem számított arra, hogy kisfia, Jack éppen aznap, ráadásul ilyen szuperszonikus gyorsasággal jön világra, pont a fürdőszobájuk padlóján, ugyanis 3 héttel későbbre várták. A szülés azonban nem indult volna el, ha a párja, a 25 éves Jack Fallon nem kezd el énekelni.


Borzasztó rossz énekes, könnyezve nevettem, ahogy előadta Britney Spears Baby One More Time című dalát, ez pedig megindította a szülést” – mesélte az újdonsült kismama, akinek a barátja majdnem lekéste a nagy pillanatot, mivel – a gyenge térerő miatt – kiszaladt a lakásból telefonálni a mentőknek.

Amikor látta, hogy kibújt a baba, megfogta a csöppséget, és rátette a mellkasomra, aztán elsírta magát” – árulta el Nicole, akihez fél óra múlva már meg is érkezett a mentő.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top