Család

10 éves kislány látta el az otthon született babát

Rendkívül bátran és talpraesetten viselkedett a 10 éves kislány, amikor váratlanul megszületett az unokatestvére.

A 10 éves Chloe Carrion volt csak otthon várandós nagynénjével, aki titkolta terhességét a család elől. A kismama egyszer csak  rosszul lett, a fürdőszobába ment, percekkel később pedig a vécén ülve meg is szülte a gyermekét.

Ezek után unokahúga nevét kiáltotta, aki a fürdőszobába rohant és nem akart hinni a szemének, amikor meglátta az újszülöttet. A nő még átadta Chloénak a babát, majd elájult.

A kislány nem blokkolt le, azonnal felhívta az édesanyját, aki először nem akart hinni neki, ám a kislány ekkor FaceTime-on megmutatta neki a csecsemőt.

Amíg a segítség érkezésére vártak, a kislány a mentők diszpécserének telefonos útmutatásai alapján egy háztartási ollóval elvágta a köldökzsinórt, majd megtisztogatta és bepólyálta a csecsemőt. Ekkor nagyon jól jöttek azok az ismeretek, melyeket Youtube-videókról sajátított el, és eddig a játék babáin gyakorolt.

Amikor a mentők megérkeztek, Chloe a bejárati ajtóban fogadta őket, karjaiban ringatva a csöppséget.

A babát és édesanyját kórházba vitték, mindketten jól vannak. A csöppség az Isaac nevet kapta.

„Nagyon büszke vagyok rá. Nagyon bátor volt. Én felnőtt fejjel sem lettem volna képes arra, amit csinált” – mondta Chloe édesanyja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top