Család

Félájult nőt lakoltattak ki Budapesten – megrázó videó

Rendőrök jelenlétében lakoltattak ki egy családot, mert nem tudták fizetni a több mint négyszeresére nőtt hitelüket. Az asszony az intézkedés közben lett rosszul.

Kilakoltattak egy 50 év körüli nőt és családját szerda délelőtt Budapest XI. kerületében. Az ATV úgy tudja, 3 millió forint hitelt vettek fel, ebből lett kamatokkal együtt több mint 13 milliós tartozás. Nem tudták fizetni a részleteket, ezért rendőrökkel lakoltatták ki őket.

A videón az látszik, hogy az egyik rendőr bejelenti, testi kényszert fognak alkalmazni. Ezután valószínűleg a család bezárkózott a lakásba, mert a következő képeken már kopogtat és csenget a végrehajtó. Egy lakatos jelenik meg a helyszínen, aki megfúrja a zárat, így jutnak be a lakásba.

Két rendőr közrefogva vezeti le a lépcsőn a nőt, aki az udvaron félájult állapotban összecsuklik, aztán a keze is remegni kezd. Hogy mi lett később vele, az nem derült ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top