Család

10 év után tudta meg a férj, hogy a neje 20 évvel idősebb, mint hitte

A nő ráadásul nemcsak az életkoráról hazudott, hanem a nevéről is.

Körömszalonnak álcázott illegális bordélyházat üzemeltetett egy házaspár Wuhan városában. A rendőrség rajtuk ütött, ám a valódi leleplezés még csak ezután következett.

Amikor a rendőrök kikérdezték Lit, a 27 éves férjet a feleségével kapcsolatban, a férfi azt mondta, hogy nejét Liunak hívják, és 1988 októberében született. Miután azonban utánanéztek az asszony hivatalos adatainak, kiderült, hogy a neve valójában Zhang, és 1968-as születésű.

Li 10 évvel ezelőtt ismerte meg a nőt és egész mostanáig azt hitte, csupán 3 évvel idősebb nála.

A feleség testvére azt mondta a rendőröknek, hogy Zhang azért hazudta magát 20 évvel fiatalabbnak a valódi életkoránál, mert attól tartott, hogy másképp a férfi nem fogja elvenni.

Mindezek mellett szinte már eltörpül, hogy a nő azt sem vallotta be a férfinak, hogy volt már egy válással végződött házassága.

Lit és Zhangot egyaránt fél év börtönbüntetésre és 5000 jüan pénzbírságra ítélte a bíróság az ilegális bordély üzemeltetése miatt. Ez alatt lesz idejük gondolkodni azon, hogy mi legyen a házasságukkal.

via

(Címlapi kép: Pexels)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top