Család

Kisrepülőt vezetett a házukba, hogy megölje családját

Végezni akart családjával és saját magával egy férfi az Egyesült Államokban, ezért házuknak vezetett egy kisrepülőgépet. A terv csak félig sikerült.

Nem a klasszikus módon akarta lemészárolni családját egy férfi a Utah állambeli Paysonban hétfőn: a gyakorlott pilóta egy kisrepülőgépet vezetett saját házukba, miközben családja otthon volt. A rendőrök szerint így akart végezni hozzátartozóival és saját magával is. A tervnek csak a fele sikerült, a család sértetlenül megúszta a merényletet.

A hírek szerint a 47 éves Duane Youd egy bérelt Cessna sportrepülőgépet vezetett neki a háznak, tudván, hogy ott van a felesége és a felnőtt fia is. Youd szörnyethalt, családtagjai azonban sértetlenek maradtak.

A férfit pár órával az eset előtt helyezték feltételesen, óvadék ellenében szabadlábra, miután előző nap családon belüli erőszak miatt letartóztatták.

Noemi Sandoval rendőrhadnagy a Salt Lake Cityben megjelenő The Desert News című lapnak azt mondta: mivel Youd gyakorlott pilóta volt – teherszállító gépeket vezetett –, a rendőrség szerint nem baleset történt, hanem szándékosan irányította a Cessnát a háznak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top