Család

Egy ütéstől meghalt Nándor, támadója önvédelemre hivatkozik

Mást állít anya és lánya, arról, hogy miért halhatott meg Nándor. A középpontban egy családi ház tulajdonlása áll.

A Bors számol be az őrbottyáni Aranka keserű nyaráról. A nőnek június elején halt meg a férje, majd két lánya közölte vele, eladnák a házat, ahol az asszony lakik, és vennének neki egy kisebbet.

Aranka közben megismerkedett Nándorral, aki élettársa lett. Ezt azonban lányai nem nézték jó szemmel, és felszólították Nándort, költözzön el anyjuktól, és adja oda a ház kulcsait. A nyomaték kedvéért Aranka veje egy baseballütővel is megindult Nándor felé, ám az asszony akkor még közéjük állt.

Egy másik alkalommal Nándor épp Arankához tartott, amikor az asszony lánya és veje a ház előtt összeszólalkoztak a férfival. Innentől mindenki másképp emlékszik. Aranka szerint családtagjai lesben álltak, míg Aranka lánya úgy emlékszik, Nándor támadt rájuk, és a párja csak védte őket.

Ami biztos: Aranka veje egyet ütött, Nándor pedig többet nem tért magához, másnap a kórházban halt meg. A rendőrség most azt vizsgálja, hogy jogos önvédelem történt-e vagy halált okozó testi sértés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top