Család

5 jel, hogy nem szerelmes beléd a pasid

Lehet, hogy te őrülten szereted, és mindent megteszel azért, hogy ő is szeressen, de azért ne dugd homokba a fejed, inkább figyelj erre az öt jelre, ami megmutatja, ha nem igazán szerelmes beléd a férfi.

1. Kifogásokat keres, ha találkozni akarsz vele

Ha akár csak egyszer is megfordult a fejedben, hogy nem érzed, hogy a fontossági sorrendjében az első helyek bármelyikén lennél, akkor úgy is van, és tényleg nem vagy annyira fontos neki. Egy szerelmes férfi mindent megtesz, hogy a találkozzon a nővel.

2. Nem figyel oda arra, amit mondasz, és nem emlékszik semmire

Elmeséled neki az életed történetét, a munkahelyi problémákat, az örömeidet, aztán szembesülsz vele, hogy akár egy fikusznak is beszélhettél volna a szoba sarkában, mert egy szót sem hallott meg a férfi. Lehet, hogy a telefonját nyomkodta közben, vagy csak a saját gondolataival volt elfoglalva. Nem jó jel mindenesetre, ugyanis, ha szeretünk valakit, arra odafigyelünk.

szerelem férfi jelek

Képünk illusztráció – Forrás: Unsplash

3. Ugyanúgy viselkedik más nőkkel, mint veled

Nagy társaságban, buliban feltűnhet, hogy nem részesít igazán megkülönböztető figyelemben. Ha ugyanúgy flörtöl más nőkkel, ölelgeti őket, és téged simán otthagy a sarokban egyedül, akkor nincs oda érted.

4. Kinevet, ha a céljaidról és álmaidról beszélsz

A szenvedélyed, az álmaid, a céljaid fontosak egy olyan embernek, aki tényleg szerelmes beléd. Támogatni akar és segíteni, hogy elérj mindent az életben, ami számít neked. Ha viszont nem érdekli, milyen életet szeretnél magadnak, vagy ami még rosszabb, kineveti az álmaidat, akkor nincs keresnivalód mellette.

5. A belső hangod azt súgja, nem szeret

Igazából minden nő érzi ezt belül, csak szeretjük elnyomni magunkban a megérzéseinket. Ha tényleg szeret egy férfi, akkor szavakkal és tettekkel is a tudtodra adja, mert mindenáron meg akar szerezni magának. Nem mismásol, és nem kell vele játszmázni, mert egyszerűen szerelmes, és veled akar lenni. Ha ezt nem érzed, akkor inkább ne pazarold rá az idődet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top