Család

Terhesen is forgat Kiss Ramóna

Nem hagy fel a forgatásokkal Kiss Ramóna azután sem, hogy kiderült a terhessége. Az RTL Klub mindent megtesz a biztonsága érdekében.

Hétfő óta már az egész ország tudja, hogy Kiss Ramóna gyermeket vár, viszont állapota egyáltalán nem akadályozza abban, hogy műsort vezessen az RTL Klubon. A volt színésznő a csatorna Reggeli című műsora mellett az ősszel új évaddal jelentkező X-Faktor forgatásán is részt fog venni.

„Rami eddig is különleges figyelmet kapott mint a műsor háziasszonya, ám most, hogy kismama lett, a stáb minden tagja még jobban vigyáz majd rá. A babavárás csodálatos állapot, de a nők többsége dolgozik a terhesség alatt, ez alól egy műsorvezető sem kivétel. Számos példát találunk arra itthon és külföldön, hogy egy-egy műsor házigazdája pocakkal vezényelt le nagyszabású produkciókat” – mondta a Blikk kérdésére a RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatósága.

„Raminak az előző évadban is külön öltözője volt kényelmes kanapéval, ahol próbák és adások előtt le tudott pihenni. Frissítő és friss gyümölcs várja majd, és van mellette egy asszisztens, Csilla, aki csak rá figyel: segít neki, bekészíti az öltözőjébe, amire szüksége van, és egészen a színpadig kíséri” – közölték.

A forgatások alatt állandó az orvosi jelenlét is, így emiatt sem kell aggódnia Kiss Ramónának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top