Család

Ezért gondolsz olyan sokat az exedre

Nem azért jár folyton a fejedben az exed, mert még mindig szerelmes vagy, és ő volt a szőke herceg, inkább a következő okok állhatnak mögötte.

1. Magányos vagy

Neely Steinberg életmód-tanácsadó tapasztalatai szerint a leggyakrabban azért jönnek újra össze az emberek az exeikkel, mert magányosak. Teljesen természetes, ha hiányzik az exed, de fontos tudatosítani magadban, hogy nem véletlenül szakítottatok. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy tényleg boldog lennél vele, vagy csak nem akarsz egyedül lenni? Még az egyedüllét is jobb, mint egy rossz párkapcsolat.

2. Unatkozol

Ha a szerelmi életed olyan, mint egy sivatag, amiben ördögszekereket fúj a szél, akkor elkezdhetsz újra érdeklődni az exed után. Steinberg szerint csak az a gond ezzel, hogy pazarlod vele az idődet, mert belül tudod, hogy nincs közös jövőtök, akkor meg minek kínlódni egymással.

ex szakítás szakértő

Képünk illusztráció – Forrás: Unsplash

3. Félsz, hogy nem találsz nála jobbat

Főleg akkor tölt el a félelem, amikor a szakítás után már túl vagy pár szörnyű randin. Elkezdesz kételkedni benne, hogy él még normális férfi ezen a világon. Steinberg még hozzáteszi azt is, hogy a nők biológiai órája is belejátszik ebbe a félelembe, nem akarják kitenni magukat újabb csalódásnak, próbálkozásnak, mert mi lesz, ha kifutnak a gyerekvállalásra alkalmas időből. A szakember arra bátorít, hogy ne a félelem irányítson, hanem inkább arra koncentrálj, hogyan lehetnél boldog.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top