Család

Megtalálták a borsodi erdőben eltévedt családot

A szülőkkel egy ötéves kisfiú és egy hároméves kislány volt, fáradtan, átfázva kerültek elő.

Hajnalban megtalálták azt a családot, amely hétfő este, kirándulás közben tűnt el a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szögliget melletti erdős területen. Keresésük egész éjszaka folyt – közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A 34 éves apa, a 31 esztendős anya, valamint két gyermekük, egy ötéves kisfiú és egy hároméves kislány kirándulni indultak, ám a megbeszélt vacsoraidőre nem tértek vissza a szállásukra. A szállásadók azt feltételezték, hogy mivel vendégeiknek nincs helyismeretük, eltévedtek az erdőben, így bejelentést tettek a rendőrségen.

A családdal először telefonon és a közösségi hálón próbáltak kapcsolatba lépni, ám egyiken sem voltak elérhetők. Ezért rendőrök, természetvédelmi őrök és katasztrófavédelmi szakemberek alkotta kutatócsoport indult gyalogosan és járművel a nyomukba.

Az eltévedt családot végül ma hajnalban, kevéssel három óra után találták meg. Egy esőbeállóban húzták meg magukat, fáztak és elfáradtak, de épségben tértek vissza szállásukra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top