Család

Állandó fájdalomban él a kisbaba, akinek naponta leválik arcáról a bőr

Az anyuka szerint a szteroidos kenőcsök miatt ment tökre 8 hónapos kisbabája bőre.

A babák tükörsima bőrét általában irigyelni szoktuk. Az Indica nevű, 8 hónapos kislány bőrével azonban más a helyzet: a kisbaba arcbőre ég, viszket, és bőrradírként válik le az arcáról, mindezzel pokoli kínokat okozva a kicsinek és anyukájának. 

Az Ontarióban (Kanada) élő Natasha Das Gupta elmondta, a kicsinek az ekcémájára írtak fel egy szteroidos kenőcsöt az orvosok, amit ő bár óvatosan, csak kis dózisban alkalmazott, mégis súlyos mellékhatásokat okozott. Az anyuka meg van róla győződve, hogy a krém okozta az kisbabája bőrirritációit. 

A kisbaba gyakran egész napokat sír át a fájdalomtól, és előfordul, hogy 24 órát ébren tölt, mert képtelen aludni. Az arcáról volt, hogy teljesen levált a bőr, az anyukája elmondása szerint nyers volt, és leves. A kislány egyre jobban van, már szabad levegőre is gyakran ki tud menni, az anyuka pedig mindenkit arra figyelmeztet, bánjon nagyon óvatosan a szteroidtartalmú kenőcsökkel.

metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top