Család

Titokzatos tragédia: idős német házaspár holttestére bukkantak Bács-Kiskunban

A haláleset több mint egy hónapja történhetett, de csak pár napja fedezték fel a holttesteket. A zárkózott életet élő házaspárnak több konfliktusa is volt a helyiekkel, és rengeteg pénzt találtak náluk az egyik fiókban.

Idős német házaspár holttestére bukkantak Homokmégy-Hillyén, a gyanú szerint a férfi végzett feleségével, majd öngyilkos lett – írta a Kalohirek.hu. Az oldal azt írta, az asszonyt a házban, zacskóval a fején találták meg, a férfi holttestét pedig az udvaron álló régi kisbuszban fedezték fel.

A feltételezések szerint a férfi megölte a feleségét, majd méreg vagy gyógyszer segítségével öngyilkosságot követett el. A portál információi szerint a ház egyik szobájának fiókjából 43 millió forint került elő, amelyet nem sokkal haláluk előtt vettek ki a bankból.

Az autójuk miatt a helyiek által csak „porschés németeknek” nevezett házaspár holttestét június 21-én találták meg. A település lakói már hetekkel korábban felfigyeltek a pár házánál terjengő bűzre, végül az a férfi értesítette a rendőrséget, aki rendszeresen nyírta náluk a füvet. A haláleset időpontját június 13. és 21. közé teszik. 

Állítólag a házaspárnak több konfliktusa is volt a helyiekkel, de nagyon elzárkózottan éltek a településen, ezért sokáig nem volt gyanús, hogy nem látják őket. 

A holttestek megtalálását a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette, de a nyomozás érdekében több részletet nem árult el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top