Család

Ellopták a kutyáját, 5 évvel később látta viszont

Gazdája sosem tett le arról, hogy valaha viszontlátja házi kedvencét, bár azt nem gondolta volna, hogy 210 km-rel távolabb.

Öt évvel ezelőtt ellopták az angliai Radstockban élő Nicola Phillips cocker spánieljét. Egyszerűen felkapták, berakták egy furgonba, és már vitték is Scampit. A kutyatulajdonosnak azt tanácsolták az ismerősei, hogy indítson országos kampányt, hátha valaki felismeri az ebet.

Nicola sosem adta fel a reményt, hogy megtalálják a chip nélküli kutyát, aki időközben 12 éves lett. A napokban valaki egy videót küldött a gazdinak, amelyen egy Scampihez nagyon hasonló négylábú sétálgatott a 210 km-rel távolabb lévő London utcáin. Nicola meg volt győződve, hogy a kutya pontosan ugyanúgy néz ki, mint az övé, ugyanolyan foltjai voltak, mint Scampinek, sőt amikor találkozott vele, hallgatott a kutya a nevére. „A videó alapján 99 százalékban biztos voltam abban, hogy ő az én kutyám, amikor pedig a nevén szólítottam, egyből rám nézett” – mesélte.

Forrás: Metro

A kutyatulajdonos nő tehát elment érte Islingtonba (Belső-London egyik kerületébe), és hazavitte. „Öt év után végre hazatért Scampi. Örökké hálásak leszünk mindenkinek, aki segített nekünk. Szavakkal nem lehet leírni, mennyire boldogok vagyunk” – mondta meghatódva Nicola.

Az, hogy mi történt a négylábúval az elmúlt 5 évben, örök rejtély marad.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top