Család

Tragikus esküvőjük után 5 évvel álomesküvőt szervezett nejének

Második esküvővel lepte meg párját a férj, miután az elsőt neje vetélése tette szomorúvá.

Az első esküvőjük után 5 évvel az angliai Kentben élő Al meglepetés esküvőt szervezett feleségének, Jennek, amit a nő 40. születésnapi partijának álcázott.

A 2013-as esküvőjük ugyan tökéletesnek tűnt a vendégek előtt, a fiatal pár lelkét azonban szomorúság nyomta: életük legboldogabb napja lehetett volna, de nem tudták igazán élvezni azzal a tudattal, hogy aznap reggel vesztették el az első közös babájukat. Kénytelenek voltak elrejteni a fájdalmukat a násznép elől a szertartáson, az ünnepségen, sőt még az esküvői fotózáson is, mosolyuk inkább csak látszatmosoly volt.

Öt évvel a szomorú eset után Al végre megadhatta kedvesének azt az esküvőt, amelyre mindig is vágyott. A legjobb pedig az volt az egészben, hogy ez a második, boldogabb esküvőt már megoszthatták kisfiúkkal, a 3 éves Teddel.

Forrrás: The Sun

A 2013-as esküvőnkön úgy éreztem, meghasad a szívem. Ott állt előttem a férfi, akit szeretek, körülöttem a családom, a barátaim, egy festői helyen voltunk, de nem tudtam igazán élvezni” – vallotta be Jen, aki – akárcsak férje – minden bánatát elrejtette a nagy napon, hogy ne tegye tönkre a vendégek jókedvét.

Hat hónap után kérte meg Jen kezét Al, az esküvőjük előtt 6 héttel tudta meg a fiatal nő, hogy babát vár. „Csodálatos hír volt” – emlékezett vissza Jen, aki a nagy nap előtt 2 héttel rosszul érezte magát, ezért nőgyógyászhoz ment, ahol közölték vele: a magzat nem biztos, hogy túléli a következő napokat. A fiatal pár azonban bizakodott, ám az esküvőjük reggelén beigazolódott a félelmük. „Csak a koszorúslányaim tudtak a vetélésről, nem akartuk a többiek örömét, jókedvét elrontani” – emlékezett vissza a nő, aki mint mondta, nagyon nehéz volt színlelni, hogy boldogok. „Csak haza akartam menni, elrejtőzni, ágyba bújni” – vallotta be Jen, aki az esküvőt követő 5 évben még hatszor elvetélt. „Ránk fért már egy kis boldogság” – mondta a nő, aki párjával igazi csodaként élte meg kisfiuk érkezését.

El akartam feledtetni vele a közös életünk e szörnyű kezdetét, és egy új, boldogabb fejezetet nyitni egy vadonatúj, különleges esküvővel. Jen megérdemelt egy igazán szép esküvőt, hogy új, sokkal boldogabb emlékeink legyenek a nagy napról” – mondta el Al.

Forrás: The Sun

Az esküvő ugyanazon a helyszínen volt, ugyanaz a cukrász készítette az esküvői tortát, ugyanolyan autóval mentünk az esküvőre. Ugyanattól a tervezőtől vásároltam meg a ruhát és ugyanazokat a vendégeket hívtam meg” – mesélte Jen, aki a vendégekkel egyetemben szülinapi partinak gondolta a rendezvény. Ám Al az egyik pillanatban kiállt a vendégek elé és bejelentette, hogy mivel mindenki itt van, akik fontosak nekik, szeretné most újra feleségül venni Jent.

 „Minden pontosan úgy zajlott, ahogy Al eltervezte, ezúttal tökéletes volt az esküvő. Senki sem készülhet fel egy olyan szívszorító esküvői napra, mint amiben nekünk volt részünk. Most azonban csak öröm és boldogság volt, Al valóra váltotta az álomesküvőnket” – mondta meghatódva a fiatal nő.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top