nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Megszólalt a holtan talált fesztiválozó testvére

Megszólalt a holtan talált fesztiválozó testvére

Alexa először azt hitte, testvére hozzá igyekszik a fesztiválról Budapestre. Miközben várta, még olvasta is, hogy valakit halálra gázolt a vonat Zagyvaszántónál. Aztán megtudta a szörnyű hírt.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A 32 éves Sándornak vasárnap veszett nyoma, miután eljött a csobánkapusztai S.U.N. fesztiválról. Szerda este a rendőrök értesítették a családot, hogy a férfit vonat ütötte el.

Még olvastam is, hogy halálra gázolt a vonat valakit Zagyvaszántónál. Összetörtem, amikor megtudtam: az a valaki az én eltűnt testvérem!

– mondta a Blikknek a férfi testvére, Alexa.

A 32 éves férfit rendőrök igazoltatták, miután elhagyta a fesztivált. Még segítettek is neki, elvitték a jobbágyi vasútállomásra, mert azt mondta nekik, hogy Budapestre akar utazni.

Alexa azt hitte, testvére hozzá igyekszik. Várt és telefonálgatott, és közben azt is megtudta, hogy Sándor nagyon összeveszett a barátnőjével, ezért menekült.

Azt egyelőre nem tudni, hogy baleset vagy öngyilkosság történt. Alexa szerint nem volt jele, hogy testvére el akarná dobni magától az életét.

A lány számára még nehezebbé teszi a gyászt, hogy semmilyen információt nem kapott a történtekről, és egyedül kell megbirkózni a tragédiával. Édesapja meghalt, édesanyjukkal pedig egyikőjük sem tartotta a kapcsolatot.

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Megosztás Facebookon