Család

Öt évig ülhetett ártatlanul a börtönben egy borsodi nő

Az ítélet szerint a nő kilökött egy lányt a tizedik emeletről. Szabadulása után a nő azt állítja, nem gyilkosság, hanem öngyilkosság történt.

Több mint öt évig ült ártatlanul a börtönben, legalábbis ezt állítja az a borsodi nő, akit azért ítéltek el 2011-ben, mert a vád szerint egy panelház tizedik emeleti erkélyéről kilökött egy lányt – számolt be a Tények a Bors értesülései nyomán..

A nő most azt mondja, hogy nem gyilkosság, hanem öngyilkosság történt. Emlékei szerint aznap áthívta a barátnőjét, akit a főbérlője zaklatni kezdett. A nő hiába szólt rá a férfire, hogy hagyja abba, bezárta a lakás ajtaját, és nem engedte ki őket.

Ekkor történt a tragédia. A lány elkezdett sírni, majd a nyitott erkélyajtó felé futott, és kiugrott. A börtönből szabadult nő azt mondja, hiába szaladt utána, már csak a felsőjét tudta megérinteni.

A meghalt lány testvére szerint viszont a két lány dulakodni kezdett az erkélyen, és bár nem akarta megölni, megtörtént a tragédia.

Ennek ellenére már megbocsátott a nőnek. Azt viszont nehezményezi, hogy nem ítélték el a molesztáló főbérlőt, aki ráadásul az eset után elmenekült a helyszínről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top