Család

Véresre verte a 20 éves fiatalt a féltékeny rendőr

Félreérthetett valamit az egyik Pest megyei település körzeti megbízottja, behúzott egyet a barátnőjét ölelgető fiatal férfinak, akinek felrepedt a szeme. A heveskedő rendőr ellen eljárás indulhat.

A Blikk szerint csak egy baráti ölelést értett félre az a Pest megyei körzeti megbízott, aki megütött egy 20 éves férfit, miután látta, hogy barátnője megöleli őt. Az ütéstől felrepedt a fiatal szemöldöke, és vér borította be az arcát.

A véres fejű fiatal fényképét végül az apja osztotta meg a Facebookon és kérte számon a rendőrt. „Ha egy rendőr, aki mellesleg körzeti megbízott is, pofán veri a fiadat, aki józan, te mit tennél? Szerinted jó döntés volt egy 20 éves fiút, aki 68 kg, kiütni?” – írta a feldúlt apa a fia véres arcát ábrázoló fotó mellé.

A rendőr hiába kért bocsánatot, az apa és 20 éves fia feljelentést tett ellene, az ügyészség a feljelentés beérkezéstől számított három napon belül dönt arról, hogy indít-e nyomozást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top