Család

Instant boldogság: kishúguk született a Liu testvéreknek

Kistestvére született Liu Shaolin Sándornak és Liu Shaoangnak, így már négyen vannak testvérek.

Megszületett az az olimpiai bajnok gyorskorcsolyázó testvérpár, Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang negyedik testvére, Kelemen Kelly Ria, 3570 grammal és 55 centiméterrel jött a világra. Édesanyja, Kelemenné Szabó Szabina is remekül érzi magát – számol be a Blikk a gólyahírről. Shaolinék harmadik testvére, a 12 éves Liu Léna szintén gyorskorcsolyázik.

Liu Shaolin Sandor, teli olimpia 2018

Liu Shaolin Sándor a phjongcshangi téli olimpián (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

„Szerencsére semmilyen komplikáció nem lépett fel, természetes úton jött világra Kelly Ria. Rengeteget jelentett, hogy a két fiam a folyosón szorított értünk, sok erőt adott a jelenlétük. Talán még nálam is jobban izgultak, egy percre sem hagyták el az épületet. Alig várták a kishúguk érkezését, úgyhogy most nagyon boldogok” – mondta a Blikknek Kelemenné Szabó Szabina.

„Kelly Ria nagyon jó baba, szépen eszik, és alszik. Gyakorlott szülőként persze van már tapasztalatom, mit és hogyan kell tenni. Egyébként a húgom is nemrégiben szült, így két baba érkezésének örülhetett a család, természetesen mindenki nagyon boldog most” – tette hozzá a kismama.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top