Család

Ismerd meg a szupernagyit, akinek 100 unokája van!

Méretes családot tudhat magáénak a 90 éves asszony.

Hihetetlen nagy családdal dicsekedhet az angliai Gloucesterben élő 90 éves Winny Stokes. Az asszony 14 gyermeket hozott a világra, egyikük azonban még újszülött korában – alig 3 órával a születése után – meghalt. A 13 gyerekének 34 gyereke született. Winny 34 unokájának pedig nemcsak gyerekei, hanem már unokái is vannak, eddig 66 dédunoka és ükunoka alkotja a népes családot.

Az elmúlt hetekben már 3 számjegyűre duzzadt a rokonság: megérkezett a család legifjabb tagja, Hunter, aki a 100. a sorban, azaz mostanra Winny gigantikus családjában összesen százra rúg az unokák, dédunokák és ükunokák száma.

Forrás: SWNS

Alig akartam elhinni, amikor azt mondták, hogy már 100 unokám van” – árulta el az időközben megözvegyült Winny. Mint mondja, a gyerekei anno emeletes ágyban aludtak, és este 7 órakor már valamennyien lefeküdtek. Amikor időnként családi nyaralásra mentek Blackpoolba, előfordult, hogy 52 helyet kellett foglalni a buszon.

A „szupernagyi” 20 évesen ment férjhez, az esküvő után a párja hozzájuk költözött, így öten éltek egy fedél alatt. Idővel a férjével egy 4 hálószobás házba költözött, amelyben a gyerekek úgy fértek csak el, hogy emeletes ágyakban aludtak. Ez jó és kényelmes megoldás volt, amíg fel nem nőttek.

Mint egyik lánya, az 54 éves Tracey elárulta, mindig volt mit csinálni a házban, a fürdőszobáért azonban sorba kellett állni: először a lányok mehettek be, majd a fiúk. A közös vacsora mindig eseménydús volt, a gyerekek addig nem állhattak fel, amíg üres nem volt a tányérjuk. Hetente háromszor főztek meleg ételt. Winny valamennyi gyereknek kötött és varrt, azaz saját készítésű ruhákba öltöztette őket, ezeket pedig egymástól örökölték a testvérek. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top