Család

A férj újra elveszi amnéziás feleségét, aki nem emlékszik az esküvőjükre

Az autóbaleset törölte az esküvőjük, sőt a közös életük emlékeit is. A férj azonban úgy döntött, a régiek helyett újabb emlékekkel ajándékozza meg párját.

Angela Sartin-Hartung és Jaff Hartung idén augusztusban újra kimondja a boldogító igent, miután egy tragikus autóbaleset után az asszony amnéziás lett, és még az esküvőjükre sem emlékszik. Az oklahomai pár ugyan több mint egy évtizede házasságban élt, a férjnek azonban el kellett érnie, hogy neje újra beleszeressen, miután az asszonynak a baleset következtében minden emléke törlődött a közös életükről.

Hartungék 2000-ben találkoztak a templomban, 1 évre rá összeházasodtak. 2013-ban, 12 év házasság után Angelát elütötte egy autó, és akut traumatikus agysérülést szenvedett. A tragikus baleset eredményeként a nő összes emléke elveszett. Amikor felébredt a mesterséges kómából, azt hitte, hogy még mindig az első férjével él, aki 1998-ban elhunyt. Abban a hitben volt, hogy tizenéves gyermekei még kicsik, a szülei pedig még életben vannak.

Forrás: abcnews

Az orvosok azt mondták Jeffnek, hogy neje valószínűleg soha nem fogja visszanyerni az emlékezetét. Bár a férfi mindennap a kórházi ágya mellett ült, az asszony nem ismerte meg, amikor felébredt. „Rám nézett, és megkérdezte, hogy miért vagyok a kórteremben. Meg kellett tanulnia bízni bennem, mindennap ott voltam vele” – mesélte Jeff.

A felesége emlékezetkiesése ellenére a férfi úgy döntött, megpróbálja a helyzet jó oldalát nézni, hiszen lehetett volna sokkal rosszabb is: „Képes volt látni és beszélni. Ugyan nem tudta, hogy ki vagyok, de legalább életben volt.”  Jeff, mint mondja, nem tett semmit, hogy neje újra beleszeressen, csupán sokat sétáltak együtt a városban, hátha egy-egy hely látványa valamilyen emlékfoszlányt hoz elő Victoriából. Ezt hosszú hónapokig csinálták, élvezték az együtt töltött időt, és újra kialakult közöttük egy szoros kapcsolat és vonzalom. Annak ellenére, hogy már 12 éve házasok voltak, Jeff azt mondja: „Úgy éreztem, újra randizom.”

Felesége továbbra sem emlékszik arra, hogy összeházasodtak. Nézegeti ugyan a családi fotókat, gondolkodik azon, milyen is lehetett az eddigi közös életük, de egyelőre nem tértek vissza az emlékképek. „Végül arra jutottam, hogy újra meg kell tartanunk az esküvőt, hogy új emlékei legyenek erről” – árulta el Jeff.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top