Család

Egy tölcsérből fagyizott kutyájával, kiakadt a net

Kutyájával felváltva nyalogatta a fagyit a gazdi, felbolydultak a netezők az elsőre cukinak tűnő videó láttán.

A kutyák az ember legjobb barátai – tartja a mondás –, megosztjuk velük az életünket, ágyunkat… esetenként még a fagylaltunkat is. Ám úgy tűnik, nem mindenkinek szimpatikus, ha az ételen is osztozkodunk a kutyánkkal.

Az internetet ugyanis felrobbantotta egy videó, amelyben egy pár – pikniktakarón ülve a füvön – fagylaltozik, a fiatal nő pedig engedi a kutyájának, hogy ő is bele-belenyaljon a tölcséres fagyijába. A felvételen jól látható, hogy a gazdi és az eb felváltva nyalogatják a fagylaltot.

A videó óriási vitát váltott ki a netezők körében. Egyesek azon háborodtak el, hogy lehet megosztani az ételünket a kutyánkkal. „Szeretem a kutyákat, de nem így” – jegyezte meg az egyik hozzászóló. „Soha nem tennék ilyet” – írta egy másik kutyagazdi. „Ha mindenáron fagyit akar adni a kutyájának, kapjon saját fagyit” – tanácsolták többen, arra hivatkozva, hogy ki tudja, előtte mit nyalt meg az állat.

A másik tábor viszont nem látott semmi kivetnivalót abban, hogy a házi kedvenc belenyalhatott a gazdi fagyijába. „Nincs semmi baj ezzel” – érveltek.

Ti mit gondoltok erről? Írjátok meg kommentben!

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top