Család

Ez a macska minden este a vacsoraasztalnál ül és élvezi

Csak a gazdáival szeretne együtt lenni, még akkor is, amikor vacsoráznak. Teljesen megértjük.

Lilou-t 8 hetesen fogadták örökbe, és már a kezdettől fogva hihetetlenül kíváncsi, pajkos kismacska volt. Idősebb társai, Pinot és Minou – hozzá képest – sokkal nyugodtabb cicusok.

 „Szeret a többi macskával játszani, és ő dönti el, mikor van itt az ideje egy kis szeretgetésnek. Akkor odasimul hozzánk, és kéri, hogy simogassuk” – meséli Lilou egyik gazdája, Philipp Kehrein. „Nagyon élénk és kíváncsi macska. Egyszer horkoltam, mire ő meg akarta nézni, honnan jön ez a zaj, úgyhogy arra ébredtem fel, hogy a macska pofija a számban van. Nagyon szőrös élmény volt.”

Forrás: the dodo

Lilou szereti, ha a családja körül lehet. Amikor egy kaparófát kapott, arra kezdte használni, hogy arra üljön fel, amíg a gazdái az étkezőasztalnál esznek, onnan ugyanis jól látta őket. Szereti mindig látni, hogy éppen mi történik, no és persze imád a lehető legközelebb lenni az ételhez.

Forrás: the dodo

Lilou gazdijai nemrég újították fel az étkezőjüket, és emiatt sokszor az erkélyen ettek. Kíváncsi természete miatt a macska mindig követte őket a teraszra. Amikor a kaparófán ülve „csatlakozott” hozzájuk a vacsorához, rögtön azt feltételezte, hogy a teraszon is szívesen látják az asztalnál. Amint Philipp párja felkelt a székből, hogy behozzon valamit a konyhából, Lilou rögtön lecsapott a megüresedett helyre. Most már minden alkalommal, amikor a gazdijai kint esznek, a cica azonnal lestoppolja a megüresedő széket, ha egyikük bemegy valamiért. Sőt az ételből is próbál időnként csenni.

Forrás: the dodo

A csirke és a hal a kedvence. Három macskánk közül ő szeret leginkább együtt enni velünk. Lilou csak akkor próbál kaját lopni az asztalról, amikor azt hiszi, hogy senki sem látja. Még ha ez nem is mindig jön össze, akkor is nagyon szeret a vacsoraasztalunknál ülni. Élvezi a társaságot” – állítják a gazdái.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top