Család

Letiltotta a YouTube a szülőket, akik saját gyerekeiket alázták a videókban

Előfordult, hogy addig ordítottak a gyerekekkel, amíg zokogni nem kezdtek, de volt, hogy meg is pofozták őket. Egyszer már letiltották a szülőket, most az új csatornájukat is felfüggesztették.

A FamilyOFive nevű YouTube-csatornán egy marylandi szülőpáros mutatta be a mindennapjait, de a rengeteg videó között olyanok is voltak, amelyeken saját gyerekeiket alázták meg.

Volt olyan felvétel, amelyen addig ordítottak velük, amíg a gyerekek zokogni nem kezdtek. Az is előfordult, hogy megpofozták őket, az egyik videón pedig vérző orral tűnt fel az egyik gyerek – írja a Hvg.hu.

Ez már a nézőknek is sok lett, és jelentettek a csatornát, a YouTube pedig felfüggesztette. Az ügy odáig fajult, hogy a szülőktől két gyerekük felügyeleti jogát is megvonták. A gyerekek elhanyagolása miatt bűnösnek talált párt öt év próbára bocsátotta a bíróság tavaly.

A döntés után a pár Marylandből elköltözött Nyugat-Virginiába a három náluk maradt gyerekkel. DaddyOFive néven indítottak egy új csatornát, a gyerekek kamera előtti megaláztatásai pedig egyre gyakoribbá váltak.

Az egyik youtuber megint jelentette őket, a videomegosztó pedig azonnal letiltotta a családot, mert szerintük olyan tartalmakat tették közzé, amelyek veszélyeztették a gyerekeket.

A szülők egy közleményben azt írták, hogy mostanra megoldották a családon belüli problémákat, és mindannyian jól vannak. Terveik szerint új csatornát indítanak, és szigorúan követik majd a szabályokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top