Család

Fuldokló kisfiút mentett meg egy édesanya a kaposvári Virágfürdőben

Az úszómesterek sem vették észre a bajt.

Kis híján vízbe fulladt egy felügyelet nélkül hagyott kisfiú a kaposvári Virágfürdőben. Az esetről a Facebookon számolt be egy édesanya, aki szerencsére éppen idejében észrevette a vízben kapálózó gyereket, így ki tudta őt menteni.

A kisfiúért végül egy „60 év feletti nagymama” jelentkezett, aki nem vette észre, hogy a gyerek fuldoklik a vízben. A poszt szerzője azt is kiemelte, hogy a 18 év körüli úszómester sem észlelte a bajt, és egyébként is problémásnak nevezte, hogy az élményfürdőben „majdnem gyerekek” az alkalmazott úszómesterek, akik szerinte csak „nyomkodják a telefonjukat a napernyő alatt”. Az édesanya teljes posztját erre a linkre kattintva tudod elolvasni.

A bejegyzés hamarosan a kaposvári Virágfürdőhöz is eljutott, valaki ugyanis megosztotta az oldalukon a szöveget. Az élményfürdő vezetősége reagált is. Először is megköszönték, hogy szóltak nekik az esetről, majd hozzátették:

A szükséges intézkedéseket és megszorításokat megtettük.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top