Család

Egy harmadik emeleti ablakból lógott a két kisbaba, megmentették őket

Egy chicagói ház második emeleti ablakában fedezték fel a két lógó gyereket, akiket végül egy férfi mentett meg.

A gyerekek tehetetlenül lógtak ki az ablakon, lent pedig egyre több szomszéd gyűlt össze, miután valamelyikük észrevette őket. Szerencsére egy teherautójával épp arra járó férfi megállt, a nála lévő létrával felmászott a gyerekekhez, és beemelte őket a lakásba. Elmondása szerint a szülőknek nyomuk sem volt. Bár a tragédiát sikerült megakadályozni, az incidenst végignéző emberek szerint elég nagy aggodalomra adott okot az, hogy a szülők egyedül hagyták a gyerekeket, és nem lehetett tudni róluk, hol vannak. 

A chicagói rendőrség szerint egy felnőtt a lakásban tartózkodott az eset idején, de nem vette észre, hogy a kisgyermekek kilógtak az ablakon. A rendőrség elmondta, hogy a gyerekek sértetlenek voltak, miután megmentették őket, de az ügyet átadták a Gyermek- és Családi Szolgáltatások Osztályának. A vizsgálat folyamatban van, még nem tudni, hogy jutott ki pontosan a két kisgyerek az ablakon.

Cafemom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top