Család

Nem lehetett elmozdítani a macskát az őt felnevelő nagymama halálos ágyától

Kéthetes korában találtak rá a macskára, akit az első pillanattól kezdve gondozott a nagymama. Most a halálos ágyától nem lehetett elhívni hűséges cicáját.

Alexis Hackney és családja 2014-ben fura hangokat hallottak házuk alagsorából. Miután lementek, rátaláltak egy szinte újszülött macskára, akinek még a szemei sem voltak teljesen nyitva. Mivel Hackney-ék nem találták meg a Troopernek elnevezett állat anyját, elvitték Alexis nagymamájához, Whaley-hez Floridába, aki imádta a macskákat.

Forrás: Alexis Hackney

Az idős nő és a macska nagyon megszerették egymást, de később Whaley nagyon beteg lett. Amikor már beszélni sem tudott, látszott rajta, hogy amint macskája felugrik az ágyára, a nő megnyugszik. Trooper hűségesen ott gubbasztott Whaley ágyánál, és amikor a nő meghalt, zavart és vigasztalhatatlan volt. Nem evett és folyamatosan nyivákolva sírt. Az idő elteltével Trooper jobban lett, de még mindig sokszor megy be gazdája szobájába, és különböző tárgyakat hagy ott.

The Dodo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top