Család

Az életéért küzd a petefészekrákos kislány

15 hónapos korában diagnosztizáltak petefészekrákot a gyereknél, azóta kemoterápiás kezelést kap.

A petefészkekrák elsősorban a menopauza során átesett nőket érinti, ezért is döbbent meg Bianca Langtree és férje, Mark, amikor megtudták, mi baja a kislányuknak, Harlow-nak. 2016 áprilisában vették észre a szülők, hogy valami nincs rendben a gyerek egészségével. Az étvágya csökkent, sokat hányt, és nagyon bújós lett. Kezdetben azt hitték, fülgyulladása van, de amikor az orvosok az Orange County Gyermekkórházba irányították őket, úgy érezték, hogy súlyos a helyzet.

Forrás: Australscope

Az anya négy hónapos terhes volt legfiatalabb lányával, amikor Harlow-nál petefészekrákot diagnosztizáltak. A kislányt azonnal meg kellett műteni. Az orvosok kénytelenek voltak megelőző beavatkozásokat végezni, többek között a kislány vakbelét eltávolítani. A szülők úgy döntöttek, megvárják, míg Harlow befejezi az első kemoterápiás ciklusát, mielőtt közölnék a hírt a közvetlen családjukon kívüli emberekkel.

Yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top