Család

A járókeretes nagymama vigyázott a medencébe fulladt kisfiúra

Csak egy pillanatra ment be a házba a rokkantnyugdíjas asszony, de mire visszatért, a medencében találta a kis Benedeket.

Kiabálásra és szirénázásra lettek figyelmesek a lakók hétfőn kora este Mosonszentmiklóson. Egy háromgyerekes család legkisebb tagjához, a másfél éves Benedekhez érkezett a segítség.

Nem sokkal korábban ugyanis egy kerti medencében találták meg a kisfiú élettelen testét. A mentők küzdöttek az életéért, a mentőautóban azonban leállt a szívverése, és már nem tudtak segíteni rajta – írja a Blikk.

A lap úgy tudja, a szülők egy ismerősükhöz ugrottak át pár percre, a gyerekeket pedig az anya édesanyjára bízták. A járókerettel közlekedő, nyugdíjas asszony vigyázott a három kicsire, amikor bement egy pillanatra a házba.

Ekkor következett be a tragédia. Amikor visszatért, a kertben felállított medencében talált rá a kisfiúra. A medencében egy felnőttnek combközépig ért a víz, egy kisgyerek könnyen elmerült benne.

A rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen. Egy ügyvéd szerint elsősorban a nagymamának kell felelnie. Ám ha kiderül, hogy rokkantsága akadályozta abban, hogy megfelelően vigyázzon a gyerekekre, és erről a szülők is tudtak, akkor ők is gyanúsítottakká válhatnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top