Család

Napokig kereste a kóbor kutyát, hogy örökbe fogadhassa

Az utcán botlott bele a férfi az imádni való kutyusba, akit aztán megkeresett, hogy örökbe fogadhassa.

Amikor Scott Kalmbach ingatlanügynök tavaly novemberben Guatemalába utazott, tudta, hogy otthont nyújt majd egy olyan személynek, akinek szüksége van rá, de soha nem gondolta, hogy ez a valaki egy négylábú lesz. A férfi tagja a San Franciscó-i Home for the Home szervezetnek, amely Guatemalában épít házakat családoknak.

Forrás: Scott Kalmbach

Kalmbach az utcát járva találkozott össze a kóbor kutyussal, aki nagyon megtetszett neki. Mivel sietnie kellett, gyorsan csinált az állatról egy fényképet, és remélte, hogy még összefut vele. Később az interneten keresett egy állatmentő csoportot, hogy segítsenek neki megtalálni a kutyát, mert haza szeretné magával vinni. Végül sikerült kapcsolatba lépnie az egyik helyi menhely alapítójával, aki azonnal beleegyezett, hogy magával vigye az ebet Kaliforniába, ha megtalálja.

Kalmbach egy gyerekcsoporttól kért segítséget, melynek tagjai, úgy tűnt, azonnal felismerték a kutyát a képeken. Végül a gyerekek megtalálták a kutyust, akit Kalmbach Chicának nevezett el, és hazavitte családjához.

The Dodo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top