Család

Diktafonra vette az anya, hogyan alázza gyerekét az óvónő

Az anyuka sejtése sajnos beigazolódott, a tanárnő durván megszégyenítette a kisfiát.

Miután kisfia napról napra sírva ment haza, Kandy Escotto tudta, hogy valami nem stimmel az óvodában. Mikor együtt dolgoztak a gyerek házi feladatán, és az 5 éves Aaron rossz fiúnak nevezte magát, az anyuka megkérdezte miért mond ilyet. „Mert a tanárnő is ezt mondja, ha valamit nem tudok megcsinálni.”

Az anyuka először megpróbált panaszt tenni a felkészítő iskola vezetőségénél, de azt mondták, nincs rá bizonyítéka, hogy az óvónő cikizné a kisfiát – ezért úgy döntött, szerez. A kétségbeesett anyuka diktafont rejtett a kisfiú táskájába, ami 4 napon át rögzítette az óvodai eseményeket.

Sajnos az édesanya sejtése beigazolódott: a 32 órányi felvételen többször előfordul, hogy a 33 éves óvónő gúnyt űz a fiából, sőt többször lúzernek is hívja.

A történetnek itt még nincs vége: bár Aaront más csoportba íratták, az óvónő megtarthatta az állását – az anyukának viszont még az is lehet, hogy a hatóságok előtt kell felelnie, amiért titokban hangfelvételt készített róla.

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top