Család

Kidobták a nyugdíjast Legolandból, mert gyerek nélkül jött

A nemrég megnyílt birminghami Legolandba látogatott el a nyugdíjas nő, de azt mondták neki, felnőtt csak gyerekkel léphet be.

A 74 éves Yvonne Radcliff nem hitte el, hogy nem engedik be, de egy munkatárs elmondása szerint a szabályzat kimondja, hogy Legolandbe csak gyerekkel lehet bemenni. 

„Megdöbbentem ezen a butaságon. A sorban éppen egy család állt előttem, így mondtam, hogy akkor bemegyek velük, de úgy sem engedtek be, mivel nem családtagok vagyunk. Azt hinnéd, hogy nyugdíjas lévén csak megszánnak, de nem, haza kellett mennem.”

 

A Legoland hosszú nyilatkozatot adott ki az elutasítással kapcsolatban:

„A Legoland nem vidámpark, hanem kicsi, fedett látnivalók, amelyeket kifejezetten a gyermekek szemszögéből terveztek, hogy biztonságos és szórakoztató környezetet biztosítsanak a 3-10 évesek számára. Annak érdekében, hogy folyamatosan fenntartsák a vendégszerető és játékos környezetet, a központ nem engedi meg a gyermek nélkül érkező felnőttek belépését, származástól vagy nemtől függetlenül. Ezért fogunk külön a felnőttek részére szóló esteket tartani, hogy megmutassuk a központ látnivalóit. Ami a diszkriminációt illeti, teljes mértékben elutasítjuk ezt a rágalmat, ez a politika minden felnőttre vonatkozik.”

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top