Család

Végre szünidő! Irány Cegléd!

Szülőként egyszerre áldás és komoly megoldandó feladat is a hosszú nyári szünidő. De ha sikerül jó programot találni, biztosak lehetünk a nyár sikerében.


Nem is kell messzire menni, hogy örömet szerezzünk a gyerekeknek, és mi is pihenjünk egy kicsit. Budapesttől alig 65 km-re vár mindenkit a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont. A gyógyulás mellett wellness-szolgáltatások, masszázsok széles kínálatával is várja vendégeit a fürdő. Összesen tizenegy medence – élmény- és gyógymedence, hullámmedence és úszómedence – áll a vizek szerelmeseinek szolgálatában.


A hatalmas, parkosított területen izgalmas attrakciók és 18 csúszda varázsolja el az egész családot. A gyerekek biztosan tudnak választani egy kedvencet. A legvakmerőbbek a kamikaze-, illetve a hagymacsúszdán tehetik próbára bátorságukat, vagy kipróbálhatják az Aqua Centrum különleges ajánlatát, az ingacsúszdát. Ha pedig valami még izgalmasabbat is szeretnének, akkor az új extrém csúszda lehet a nyerő. A Dragon-csúszda 16 méter magasból zuhan alá, hihetetlen, 60 km/h végsebességével a szabadesés élményét adja, szóval még a durcás tinédzser gyerekek is imádni fogják. Azért a kisebbek se fognak szomorkodni, mert őket a „gyermekszigeten” sárkánycsúszda és gyermekcsúszdák várják. Közös családi élményt is szerezhetünk, hiszen a 4 sávos családi csúszdának és a lassú folyónak senki sem tud majd ellenállni.


A Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő és Aquapark 2650 m2 vízfelülettel nem csak egy napra kínál valódi vizes szórakozást. Érdemes mindent kipróbálni.

Azért ne gondoljuk, hogy Cegléd csak ennyi élménnyel vár! Az Alföld kapujaként emlegetett város büszke a hagyományaira, a megújuló közterekre, a mind szélesebb körben ismert és elismert városi rendezvényekre. Kossuth városában egyre színesedő, de hagyományait őrző program- és gasztronómiai kínálattal, érdekes látnivalókkal várják az utazókat az év minden szakában.

Cegléd elbűvölő strandján és csúszdaparkjában élmény a kikapcsolódás. Gyógyvize megnyugvást nyújt a testnek, uszodája sportolni hívja a látogatót, csúszdaparkja pedig a legbátrabbakat is gondolkodóba ejti.


Megpihenni négycsillagos szállodát, hotelt, panziókat, kempinget kínál a város, amely hirdeti magáról: Cegléd több, mint gondolnád!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top