Család

Ez a totyogó díva biztosan nem könnyíti meg a szülei dolgát

Az anyukája szerint Anglia legrendetlenebb kislánya.

A kis Hallé Rodgers még csak most lesz hároméves, de máris olyan allűrjei vannak, mint egy kamasznak, és egyértelműen ő a főnök a családban. Kimerült anyukája, Chantelle Rodgers szerint simán lehet, hogy Hallé Anglia legrendetlenebb totyogója. Cserébe viszont irtó cuki.

Hallé egyik kedvenc tevékenysége például az, hogy kiszedi a sajtot a hűtőből, és apró fogacskáival módszeresen körbeeszi. Hiába próbálják elrejteni vagy becsomagolni, gyakorlatilag azonnal kieszi. Egyszer azzal is próbálkoztak, hogy lereszelték a sajtot, és egy tálba rejtették. Egy órán belül megtalálták a hűtőtől kiinduló sajtmorzsákat és persze az üres tálat. A kislány ilyenkor angyali arccal közli, hogy „neeeeem, nem Hallé”.

„Nem Hallé.” – Fotó: Boris Crosby/YouTube

Egy másik alkalommal éjszaka lelopakodott a nappaliba, és teljes csendben, viszont nagyon módszeresen beledolgozta a doboz popsikenőcsöt a kanapéba.

Az egyik legjobb csínye mégis az volt, amikor az anyja szemceruzáját ellopta, és mire megtalálták, a szőnyeget, a falakat, az ágyneműt – gyakorlatilag mindent, amit felért – szépen kidekorált vele.

Fotó: Boris Crosby/YouTube

Emellett a kis Hallé máris főnök a családban. Ha valaki például kicsit hangosabban megy fel a lépcsőn, a kislány azonnal rászól, hogy „ne dübögj”, vagy reggelente ha esetleg a szülők nem mosták el a bögréiket, Hallé reményvesztve felsóhajt: „Micsoda kupi van itt!” Majd roppant cuki módon felajánlja, hogy elmosogat.

Csoda, hogy se a tesó, se a cica nincs kidekorálva – Fotó: Boris Crosby/YouTube

Az édesanya, Chantelle el sem tudja képzelni, hogy mi lesz, ha a gyerek tényleg kamaszodni kezd. „Ennek ellenére a világért sem adnám őt. Hallé és a testvérei az életem. És legalább sokat nevetünk.”

(via Mirror)

Kiemelt képünk: Boris Crosby/YouTube

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top