Család

Eltűnt egy 13 éves lány Rákosmentéről – fotó

Már több napja nem adott életjelet magáról a 13 éves Nagy Kiara Leila, aki Rákosmentéről tűnt el. Szülei mellett a rendőrök is keresik.

Június utolsó napján látták utoljára 13 éves Nagy Kiara Leilát, amikor elhagyta rákosmenti otthonukat este hat óra felé. Azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre, ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitánysága körözési eljárást indított a lány eltűnésének ügyében.

Tájékoztatásuk szerint Nagy Kiara Leila 170 centiméter magas. A 13 éves lány az eltűnésekor fekete trikót, farmer rövidnadrágot és rózsaszín tornacipőt viselt. 

Az Eltűnt emberekért-megoszthatod Facebook-csoport szerint Kiara Romániában, Kolozsvár környékén van.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható Nagy Kiara Leilát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111 számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top