Család

Facebookon tanítja emberségre a finnyás anyukát a bajai lángosos

Vendégül látott egy hajléktalant a bajai lángosos, mire csúnyán beszólt neki egy anyuka, miközben megtiltotta kisfiának, hogy leüljön a lángossütő teraszán mesét nézni. A vendéglátós Facebookon üzent az emberségből megbukott nőnek.

Facebook-posztban üzent a bajai lángossütő annak a nőnek, aki durván beszólt neki, amiért vendégül látott egy hajléktalan férfit. A történet szerint a Sugó-parti Lángossütőt üzemeltető Szabó Richárd épp a poharakat szedte be a teraszon, amikor a tévében felcsendült a törpikés mese zenéje, amit meghallott egy, az anyukájával arra sétáló kisgyerek, aki szerette volna a teraszon megnézni a mesét.

Édesanyja viszont észrevette, hogy ott épp egy hajléktalan férfi étkezik, akit a tulaj hívott meg egy sajtos-tejfölös lángosra és egy hurkára. Az anya ezt mondta a fiának:

Ez a hajléktalan étkezde, ide nem megyünk!

Szabó Richárd Facebook-üzenetében sajnálatát fejezi ki azért, mert az édesanya nem elfogadásra és együttérzésre neveli a gyermekét.

„Tegye össze a kezét, hogy Önnek ezt nem kellet átélnie pláne gyermekként, higgye el, én tudom, tapasztalatból, milyen érzés…” 

– írja a lángossütő, aki nem haragszik a nőre, sőt szívesen beszélgetne is vele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top