Család

Milliókat szedett össze a nyári fűnyíró munkával a 12 éves kissrác

A kisfiú karrierje nem volt zökkenőmentes, egyszer a rendőröket is kihívták rá – végül épp ez az incidens hozta meg számára a szerencsét.

Reginald Fields 12 éves ohiói kisfiú elhatározta, hogy ezt a nyarat már a munkának a szenteli. Barátaival együtt meg is alapította a Mr Reggie’s Lawn Cutting Service nevű vállalkozást, amely a környéken lakók gyepének gondozását vállalja.

Az üzlet egészen jól ment addig, amíg egy rosszindulatú szomszéd ki nem hívta a gyerekekre a rendőrséget, mondván, kéretlenül nyírták le a kertjében a füvet. A környező lakók mind rácsodálkoztak, hogy a rendőrök tényleg kijöttek az esethez, a gyerekek pedig teljesen elkeseredtek. 

Bár a rendőrség nem büntetett, Reginald annyira szomorú lett, hogy majdnem felhagyott a vállalkozással. Ám barátai kitalálták, hogy egy GoFund-oldallal biztatják a folytatásra. A közösségi finanszírozós oldalon pedig váratlanul magas összeg gyűjt össze: a kitűzött ezer dollár helyett 35 ezret adakoztak (9 millió forint) – így mondanunk sem kell, hogy visszatért a kissrác lelkesedése: azt mondja, új felszerelésre és egy penge weboldalra költi majd a pénz egy részét.

mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top