nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Apósát is megölte volna a gyilkos vadász

Apósát is megölte volna a gyilkos vadász

A 48 éves férfi megölte felesége új párját, majd saját maga ellen fordította a vadászfegyverét. Apósa próbálta megállítani, de a férfi azzal fenyegetőzött, hogy őt is megöli.
NLCafé
f Ajánlom

Előre kitervelhette a gyilkosságot az a vadász, aki szombat hajnalban a vadászfegyverével lelőtte a felesége új párját, majd magával is végzett Almáskamaráson.

A 48 éves nagykamarási férfi bemászott a kerítésen a ház udvarába, majd betörte az ablakot, bement a házba, és lelőtte Lacit, felesége új párját. Mivel József díjnyertes vadász volt, pontosan szíven lőtte a férfit. – írja a Bors a vadász apósának elmondása alapján.

Az após a második lövésre riadt fel, és amikor próbálta megállítani a vadászt, a férfi őt is megfenyegette, hogy megöli. Aztán már csak egy lövést hallott az udvarról, amikor József fejbe lőtte magát.

A férfi és felesége között évek óta nem voltak rendben a dolgok, így külön úton indultak tovább, de nem váltak el. Az ismerősök szerint József nem tudta elfogadni, hogy felesége új párt talált magának. A gyerekei szerint apjuk a tettével egy életre megnyomorította édesanyjuk életét.

A jelek szerint a vadász megtervezhette a gyilkosságot. Pénteken ugyanis látogatóba elvitte a lányát, hogy találkozzon az édesanyjával. Autójával a háztól nem messze leparkolt, és az autót ott hagyta. Hajnalban tért vissza, hogy elkövesse szörnyű tettét.

Megosztás Facebookon