Család

A börtönből is fenyegette a 19 éves lányt a nagyecsedi gyilkos

A szülők két hangfelvételt is találtak lányuk telefonján, amelyekben a gyilkossággal vádolt férfi durván megfenyegette Szandrát.

Előre készülhetett a 29 éves Z. Sándor arra, hogy megölje a 19 éves Szandrát. A fiatal lány szülei ugyanis erre utaló telefonbeszélgetéseket találtak – írja a Blikk.

A gyászoló apa azt mondta, két 25 perces hangfelvételt találtak lányuk telefonján, amelyeken válogatott fenyegetések hangzanak el. Az egyiken Sándor azt mondja:

Addig élsz, amíg én hazamegyek!

A szülők átadták a felvételeket a rendőrségnek. Szandrát egy hete temették el, és nagyon rosszul esett nekik, hogy az egész település elment, de Sándor rokonsága nem. Később, amikor erre rákérdeztek náluk, azt mondták, attól féltek, meglincselik őket.

Mint arról beszámoltunk, pár hete a 29 éves férfi kimenőt kapott az állampusztai börtönből, hogy meglátogassa haldokló édesapját. Ám nem ment vissza a börtönbe, hanem egy bálazsineggel megfojtotta a 19 éves lányt egy bozótos területen Nagyecseden.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top