Család

Imádni való családtaggá vált a magára hagyott, beteg kutya

A Cukorborsónak elnevezett kutyára nagyon rossz bőrben találtak rá, de szép lassan rendbe jött, és végérvényesen is a család tagjává vált.

Andrea Kyle hazafelé autózott, amikor meglátott az út szélén egy magára hagyott kutyát. Azonnal tudta, hogy segítenie kell. Az állaton nyakörv volt, így abban bízott, hogy a gazdája adatait tartalmazó táblácska is van rajta, és könnyen hazajuttathatja a kutyát.

Ám amikor odament hozzá, látta, hogy nagyon rossz állapotban van a kutyus. Rühes volt, ami miatt szinte az összes szőre kihullott, és az egyik szeme is megsérült.

Kyle-nak és férjének már három kutyája volt otthon, és többet pedig önkéntesként mentettek meg. De egyetértettek abban, hogy segíteniük kell a szerencsétlen állaton. Hazavitték a rémült ebet, megfürdették, és elvitték állatorvoshoz.

Úgy becsülték, hogy fél évig fog tartani a Cukorborsó névre keresztelt kutya felépülése. Először a garázsban csináltak neki külön helyet, de másnap bekéredzkedett a házba, így bent alakítottak ki neki egy karantént.

Ahogy teltek a hetek, Cukorborsó egyre jobban lett, és gyönyörű aranybarna bundát növesztett. Remekül összebarátkozott a három másik kutyával, és végérvényesen a család tagja lett.

Az eset még 2016-ban történt, Kyle és a férje azóta is imádja a kutyát, bár azt elismerik, hogy kicsit elkényeztetik. A nő azt mondja: nincsenek gyerekeik, de ahogy Cukorborsó hozzájuk került, nagyon közel áll ahhoz, mint amikor gyerek érkezik a családba.

(The Dodo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top