Család

Eladta a kocsiját 12 éve, hogy segítse a fiát, most kapott tőle egy ugyanolyat – megható videó

Megható videó készült arról, ahogy a fiú átadja a meglepetést az édesanyjának. A nő 12 évvel ezelőtt azért vált meg szeretett autójától, hogy segítsen a pénz szűkében lévő fiának.

A 30 éves Ross Rothero-Bourge ma már egy sikeres hangmérnök, de nem volt ez mindig így. 12 évvel ezelőtt az édesanyja eladta az a kocsiját, hogy így segítse a fiát. Ross akkoriban csóró zenészként turnézott, de szüksége volt egy furgonra, mert az akkori kocsija már veszélyes volt.

Ross még akkor megfogadta, hogy ha egyszer majd megengedheti magának, visszaadja édesanyjának a szeretett Ford StreetKa autóját.

Feltúrta a netes apróhirdetéseket, és sikerült találnia egy ugyanolyan színű és évjáratú autót. Az ajándék átadásáról videó is készült. Az anya először nem tudja, miért kap egy slusszkulcsot, aztán leesik neki, miről van szó, és könnyek között megöleli a fiát.

Egy csomó ember azt mondta, hogy csodálatos, amit tettem, de ez semmi ahhoz képest, amit az édesanyám értem tett az évek során

– mondta a megható meglepetésről a fiatalember.

Édesanyja azt mondta, teljesen el volt ragadtatva, és neki van a világon a legjobb fia. Rossnak nem ez volt az első ilyen akciója, tavaly ugyanis elvitte az anyját Elvis Presley otthonába, Gracelandbe, ugyanis édesapja halála után ez volt élete álma.

(Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top