Család

Bíróság tiltotta el a szüleitől, mert állandóan pénzt kért tőlük

És folyamatosan hazudozott.

A 24 éves southamptoni Matthey Kerleyt 5 évre eltiltották attól, hogy a szülei házát megközelítse, vagy bármilyen módon megpróbálja felvenni velük a kapcsolatot. A drasztikus lépésre azután került sor, hogy a fiú folyamatos pénzkunyerálása már elviselhetetlen méreteket öltött.

Egyébként már tavaly is volt egy ügyük emiatt, akkor Matthey 32 hét börtönt kapott zaklatásért, és szintén volt egy távoltartási végzése, amit azonban figyelmen kívül hagyott, és például voltak olyan napok, amikor több mint harmincszor hívta őket, néha az éjszaka közepén.

Ilyenkor a hívások rendszerint sértegetéssel kezdődtek, majd a fiú rátért a lényegre: kellene még egy kis pénz. Sokszor hazudott is: volt például olyan eset, amikor azt mondta, állásinterjúra megy, és szeretne megborotválkozni, de eltört a borotvája, arra kell a pénz. Aztán másnap, amikor megkapta a kért összeget, felbukkant szakállasan.

Végül a szülők kénytelenek voltak ismét a rendőröket hívni. Kerley ügyvédje elmondta, hogy bár ügyfele bánja a tettét, azért az némiképp árnyalja a történteket, hogy egy ideig Matthew fizetése valamiért a szülei bankszámlájára ment – ez a probléma szerencsére már megoldódott.

(via Oddity Central)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top