Család

80 ezerszer kosarazták ki, nem adja fel a reményt, hogy megnősül

Állítása szerint az elmúlt nyolc évben 80 ezer nő utasította vissza, de továbbra sem adja fel a reményt a férfi, és keresi álmai asszonyát.

A 31 éves Niu Xiangfenget „társkereső őrültként” jellemezték agresszív hozzáállása miatt, pedig ő csak élete partnerére szeretne rálelni. A férfi először 2013-ban hívta fel magára a figyelmet, amikor Peking utcáin hatalmas táblával a kezében sétált, melyen hirdette szándékát.

Sajnos a dolgok nem úgy alakultak, ahogy számított rá, öt évvel később Xianfeng még mindig nőtlen, és bár manapság már nem jár a hirdetőtáblával, de ugyanolyan erőfeszítéseket tesz, ha nem még többet, hogy feleséget találjon.

Forrás: video screengrab

Társkereső weboldalakon regisztrál, a közösségi médiában ismerkedik, de ha kell, az utcán sem rest leszólítani a nőket. Mindazonáltal mégis mindig visszautasítást kap.

Egyesek szerint ez azért van, mert keményen próbálkozik, és ez az agresszivitásba oltott kétségbeesés erősen érződik rajta, de Niunak más magyarázata van. Azt állítja, hogy a nők ma „szégyentelenek” a partnerválasztást illetően. Leginkább a magas és a szép férfiakat kedvelik, akik édelegve beszélgetnek velük, de ő alacsony és csúnya, és nem szeret csak azért hazudni a nőknek, hogy lenyűgözze őket.

A pénz szintén nagy kérdés, hiszen az egyedülálló nők megfelelő anyagi háttérrel és saját otthonnal rendelkező férfiakat keresnek, Niunak viszont sajnos nincs lakása. 

Függetlenül attól, hogy Xiangfeng mennyire nem tartja magát vonzónak, azért a 80.000 visszautasítás kissé gyanús, de elhisszük, hogy nem könnyű a helyzete. A férfi azt mondja, hogy az elmúlt évek során az interneten körülbelül 60 ezer üzenetet küldött különböző nőknek, akik közül sokan elutasították, míg a többiek egyszerűen nem válaszoltak, és legalább 20-30 ezer asszonyt környékezett meg az utcán, így jön ki a 80.000 visszautasítás.

Odditycentral

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top