Család

Ez az anyuka kivette a fiait az iskolából, mert nem viselhetnek sortot

Nem egészen kánikulára találhatták ki ezt a szabályt.

Az Egyesült Királyság nem arról híres, hogy az elviselhetetlen meleg fennakadásokat okozna a mindennapos ügymenetben. Mégis, a hetek óta tartó hőhullám miatt immár 29 fok körül van a hőmérséklet.

Az időjáráson felbuzdulva egy cardiffi anyuka elegáns rövidnadrágban küldte idősebb fiát az iskolába, a St. Illtyd Katolikus Középiskola azonban hazaküldte a gyereket, mondván, hogy az iskola szabályzata szerint a fiúknak fekete hosszúnadrágot kell viselniük – bár a hőségre való tekintettel azt megengedték, hogy a tanulók a zakót mellőzzék, és ebédszünetben levehessék a nyakkendőjüket.

Fotó: Wales Online.

Az édesanya ekkor döntött úgy, hogy nem engedi fiait, a 15 éves Codie Jamest és a 12 éves Lucas Jamest iskolába, amíg nem enyhül a hőmérséklet, vagy az iskola meg nem gondolja magát. „A lányok szoknyában vannak, meztelen lábakkal. A fiúknak miért nem lehet ennyi engedményt tenni? Így nem tudnak koncentrálni.”

(via Mirror)

Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Pexels

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top