Család

Kilakoltatták, most autójában él a győri édesanya

Fia diákszállásra került. Egyetlen vágya, hogy újra együtt lehessenek.

Két hónapja leeresztett kerekű autójában él kutyájával egy 47 éves győri nő, miután őt és kisebbik fiát kilakoltatták bérelt lakásukból. Mosdóba a közeli benzinkútra, tisztálkodni egy tóhoz jár, ruháit is ott mossa – számolt be az RTL Klub Híradója.

Az édesanyának, ha ételt vesz magának, és a fiát is támogatni akarja, nem marad pénze albérletre. Férje meghalt, nagyobbik gyerekével csak telefonon tartja a kapcsolatot, nincs, aki segítsen rajta, így most lehetetlen helyzetbe került. Egyetlen szerencséje, hogy a környéken lakók, egykori szomszédai együtt éreznek vele, rendszeresen visznek neki és kutyájának is ételt.

Kisebbik fia éppen most érettségizik, ő jelenleg egy diákszálláson lakik. A nő egyetlen vágya, hogy újra együtt lehessen vele, ezért az elmúlt időszakban több munkára is jelentkezett. Elmondása szerint angolul és németül is beszél, érettségije is van. Álma, hogy fiával Spanyolországban próbálhasson szerencsét.

Az RTL Klub riportja:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top