Család

Egy netes aukción nyerte el álmai esküvőjét ez a pár

A párnak szerencséje volt: egy lemondott esküvő miatt jutottak hozzá álmaik helyszínéhez. Igaz, az esküvő megszervezésére csak 2 napjuk maradt.

Nicole Atkinson és Wesley Bodenheimer túl vannak álmaik esküvőjén – egy olyan párnak köszönhetően, akiknek viszont füstbe ment a lagzija. Az ismeretlen páros pár nappal az esküvője előtt mondta le a már kifizetett helyszínt, amely épp Nicole és Wesley álmainak netovábbja volt.

A Bella Colina nevű villát a pár már régen kinézte, ám nem tudta megfizetni, ezért kiválasztott egy másik helyszínt novemberre. A Facebookon viszont izgalmas hirdetésre lettek figyelmesek: valaki lemondta a teljesen megszervezett lagzit, cateringgel, fotóssal és dj-vel együtt, és aukcióra bocsátotta azt! Igaz, a nagy napig mindössze 2 nap állt rendelkezésre.

Nicole és párja mégis belevágtak: azonnal lecsaptak az ajánlatra, így 15 ezer dollár helyett 7 ezerből megvalósult álmaik esküvője. 

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top