Család

7 éven át kereste elveszett nővérét – kiderült, hogy a szomszédja

Az élet írja a legjobb sztorikat.

Hillary Harrist és bátyját 1987-ben fogadták örökbe. A most 31 éves édesanya 2011-ben, lánya születésekor kezdett érdeklődni biológiai családja után. 

Sajnos hamar kiderült, hogy édesapja, 2002-ben elhunyt, ugyanakkor arra is fény derült, hogy a nőnek van két féltestvére, egy Dawn Johnson és egy Renee Diericks nevű nő. Hogy többet megtudjon a családjáról, Hillary kereste őket, ám végül nem bukkant rájuk.

A sors azonban megoldotta a helyzetet: 2017-ben a nő szomszédjába egy középkorú házaspár költözött. Hillary egy nekik érkező csomagon pillantotta meg a Dawn Johnson nevet, és nem hitt a szemének: az 50 éves nőről kiderült, hogy tényleg a féltestvére! „Eddig sosem volt szerencsém a szomszédokkal, de most mindenért kárpótlást kaptam!” – nyilatkozta Hillary. A féltestvérek egyébként nagyon közel kerültek egymáshoz, Hillary 7 éves kislánya nagymamaként tekint Dawnra.

yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top