Család

Pisztolyt talált egy gyerek az IKEA-ban, el is sütötte

Vizsgálat indult, miután gyerekek egy csoportja töltött pisztolyt talált egy kanapén egy indianai IKEA áruházban, és az egyikük el is sütötte. Kiderült, hogy a fegyver egy férfi nadrágjából csúszott ki pár perccel korábban.

Hétfőn lövöldözés volt egy IKEA áruházban az Egyesült Államokban, ahol egy gyerek sütött el egy pisztolyt, amit az egyik kiállított kanapén talált. Az ügyben indított vizsgálat kiderítette, hogy a töltött lőfegyver egy férfi nadrágjából csúszott ki a kanapéra, amikor kipróbálta azt.

Sajnos nem vette észre, hogy elhagyta a fegyvert, így találhatták meg azt az utána érkező gyerekek, akik közül egy el is sütötte a pisztolyt. A lövés nem sebesített meg senkit, de jó nagy riadalmat keltett.

Az ügyben eljárás indult. Az indianai fegyvertartási törvények szerint a kézifegyver viselése engedélyköteles, sőt az IKEA házirendje meg is tiltja, hogy a vásárlók fegyvert vigyenek be az áruházba.

Az IKEA mindezek ellenére bocsánatot kért a gyermekek családjától, és együttműködésükről biztosították a rendőrséget.

FoxNews

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top