Család

Elvesztett babája szellemét látta gyereke ágyában az anya

Elvetélt, majd szellemként visszatérve látta elvesztett babáját az anya.

A Torontóban élő Melissa Smith sosem hitt a paranormális jelenségekben. Mindez megváltozott, mikor két évvel ezelőtt szeptemberben elképesztően fura élmény szemtanúja volt. Melissa azt állítja, hogy ugyanazon az estén, amikor tragikusan elvetélt, egy gyerekjáték a nappali közepén felé fordult, és zenélni kezdett. 

Az események ettől kezdve ilyen furaságokkal folytatódtak. A nő és családja próbálták észszerű érvekkel megmagyarázni az eseményeket, de amikor nyolc hónapos gyermeke, Leah kiságyában meglátta a kísértetbaba arcát a babafigyelőn keresztül, Melissa végül arra jutott, hogy elvetélt magzata kísérti.

„Zajt hallottam a babafigyelőn, ezért rákattintottam a kamerára, hogy megnézzem, mi történt. Egy baba alakja volt látható Leah mellett, aki rángatózott, és az arcát a rácsos ágy sarkába temette, ezért azonnal felfutottam hozzá az emeletre. Az elmúlt hetekben sok hasonló furcsaság történt a házunkban, ezért gondoltam, hogy talán az elvesztett gyermekünk szelleme az.”

Yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top