nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Teljesen megtört szörnyű tette súlya alatt a 83 éves gyilkos

Teljesen megtört szörnyű tette súlya alatt a 83 éves gyilkos

Egyetlen ütéssel végzett élettársával a 83 éves István, aki ellen még mindig folyik a nyomozás. Az idős férfi egy fahasábbal oltotta ki párja életét, de tette súlya alatt magába roskadt, nem mozdul ki, pedig még megtehetné.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Harminc évig élt együtt a most 83 éves István és néhai élettársa, akit az idős férfi egy vita hevében egy fahasábbal agyonütött. A gyilkosság fél éve történt, a rendőrség a nyomozást még mindig nem zárta le, de az idős férfit nem helyezték előzetes letartóztatásba. Otthon ül egész nap magába roskadva, ügyvédje szerint teljesen belerokkant szörnyű tettének terhébe.

„Rettenetesen megviselték ügyfelemet a történtek. Alapvetően egy békés, nyugodt természetű ember, akit lelkileg nagyon megrázott a gyilkosság” – mondta a Blikknek a férfi védője, dr. Weisz Linda.

„Úgy tudjuk, elhagyhatná a házát, a faluba is kimehetne, de ő inkább a magányt választja. A fiát szoktuk itt látni a környéken, de más nem nagyon érdeklődik felőle, és ő se keresi az emberek társaságát” – mondta egy utcabeli.

István és 71 éve élettársa 3 évtizede próbálták elviselni egymást, ezt a próbálkozást már az egész utca jól ismerte. Rendszeres volt a portájukról kiszűrődő kiabálás, veszekedés hangja. Idén januárban a férfi a postára indult egy veszekedés után, ami folytatódott akkor is, amikor este hazaért. Vitáztak a fáskamrában is, ahol István egy fahasábbal arcon ütötte élettársát, aki elesett, az esés következtében beverte a fejét, majd meghalt.

Istvánt azonnal elfogták a kiérkező rendőrök. Nem tagadta a tettét, mindent beismert a nyomozóknak. Az idős férfival szemben lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el, amely jelenleg is érvényben van.

Megosztás Facebookon